Ga naar de inhoud

Van de voorzitter

April is alweer begonnen en als u dit leest is de ledenvergadering alweer achter de rug. Met een mooie opkomst van 24 leden, hebben we de leden meegenomen in een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op het komende jaar waarin we konden vertellen dat we er financieel gezond voor staan en dat we afgelopen jaar ook weer de benodigde investeringen hebben gedaan. De penningmeester heeft weer een sluitende begroting kunnen krijgen zonder verhogingen voor de leden. Kortom de prijzen voor het lidmaatschap en de consumpties kunnen hetzelfde blijven. Hier tegenover staan de opbrengsten vanuit de verhuur die vorig jaar verhoogd zijn en de zonnepanelen die ons energie verbruik reduceren. Daarnaast gaan we verder op zoek naar slim omgaan met energie.

We zijn ook blij als bestuur dat we een nieuw bestuurslid konden verwelkomen. Jolanda Schonewille gaat ons bestuur versterken. Voor velen van u is zij geen onbekende, ze heeft al eerder in het bestuur gezeten en is betrokken bij een aantal activiteiten binnen de buurtvereniging.

Een aantal van de vaste activiteiten lopen deze maand alweer op het einde maar een aantal van hen gaan ook verder door. Dit ligt vaak aan de behoefte van de deelnemers. Voor de kinderen staat komende maand het
eieren zoeken weer op het programma.

De oudere jeugd gaat het afscheid van twee begeleiders vieren en twee nieuwe begeleiders verwelkomen. Jolanda Schonewille en Roelien Kats stoppen met de begeleiding van de jeugd en Karina Otten en Arjette Abbing gaan het overnemen.

Op vrijdag 12 april staat er weer een toneeluitvoering gepland, er zijn nog kaarten voor de voorstelling. Verderop in het boekje vindt u meer informatie hierover.

Verder is er één keer in de twee weken op zaterdag nog het Huis van de Buurt, een gezellig samen zijn met buurtgenoten onder het genot van een hapje en drankje, verderop in het boekje staan hiervoor de juiste datums. We maken als buurtvereniging tegenwoordig ook steeds meer gebruik van Facebook om activiteiten onder de aandacht te brengen, dus wordt gerust lid van onze Facebook pagina.

Ik wens u allen veel plezier bij de activiteiten en hoop u graag een keer tegen te komen in ons mooie buurthuis Het Oor.

Henri Klok